U10: elvetették a kézilabdázás magjait

kid_midAz orosházi U10-esek mozgalmas hétvégét tudhatnak maguk mögött: Jámbor-Kardos Viktor edző legénysége szombaton Kecskeméten, vasárnap pedig Szarvason lépett pályára a kisiskolás bajnokság keretében. Három győzelem és egy döntetlen a hétvége mérlege.

Szombati eredmények:
Orosházi FKSE – Kiskunhalas UKSC 18-15
Orosházi FKSE – Pick Szeged I. 26-10

Vasárnapi eredmények:
HC Szarvas – Orosházi FKSE 11-12 (5-6)
Orosházi FKSE – Pick Szeged I. 17-17 (6-9)

Az Orosháza csapata: Kiss-Horváth Bence, Molnár Zsombor, Fejes Ádám, Janowszky Soma, Zsótér Mihály, Nagy Dominik, Bagi Valentin, Tóth Attila, Szilasi-Horváth Márk, Somogyi Szabolcs, Lovas Olivér, Horváth Péter, Gelegonya Bence, Császár Áron, Patakfalvi Márton, Szabó Márk, Kálmán Péter, Tóth Nándor, Szénási Vendel, Fehér Martin, Farkas Máté, Rajtó Patrik.

Jámbor-Kardos Viktor edző: – A hétvége két napja alatt 22 játékost versenyeztettünk. Volt olyan akinek ez volt az első versenye. Ügyesen szerepeltünk. Az egész évet tekintve – hiszen ezek voltak az utolsó fordulók – azt kell hogy mondjam, elvetettük a kézilabdázás magjait. De nem szabad elfelejtenünk, hogy egyrészt közös felelősségünk nevelni, szeretni és ápolni a kicsírázó kis “növénykéket”. Másrészt azt az örök érvényű szabályt sem téveszthetjük szem elől, miszerint “hiába akarjuk mi, hogy Ő ciprus legyen, ha Ő maga hamisciprus akar lenni”. Fontos hogy megértsük a gyerekek szavát, minden értelemben. Nagyon sokat tanultam a csapatom kapitányától, kiváló csapatom új és régi tagjaitól is egyaránt. Nagyon köszönöm az eddigi munkát, van még hátra 5-6 hét, csiszoljuk a dolgokat és újakat is szeretnénk még beépíteni a technikai tudásunkba.

Kategória: Hírek | A közvetlen link.