Jön a Veszprém – tudnivalók

veszprem_16Május 11-én, csütörtökön 18:00 órától hétközi bajnoki találkozót játszik felnőttcsapatunk a K&H ligában. A világ legjobbjai közt számon tartott Telekom Veszprém érkezik Orosházára, előmérkőzésként pedig a Pick Szeged II. gárdáját fogadja NB II-es együttesünk.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR – Pick Szeged II. NB II-es találkozó rendhagyó módon 15:30-kor kezdődik, megtekintése ingyenes. Utána biztonsági okokból a csarnokot kiürítik, majd elkezdődik a beléptetés a felnőtt mérkőzésre.

A jegypénztár szintén 15:30-kor nyit, az ekkor belépőt vásárló vendégeink karszalagjukkal az előmérkőzést követően természetesen visszatérhetnek a nézőtérre. A bérletek, tiszteletjegyek érvényesek, és a jegyárak sem változnak (felnőtt 1.500 Ft, nyugdíjas 1.000 Ft, diák 500 Ft). Elővételben belépőt nem értékesít az egyesület, ám aki ülőhelyet szeretne, annak érdemes időben érkeznie a csarnokba.

Őrizze meg belépőjét!
Az Orosházi FKSE-LINAMAR – Telekom Veszprém mérkőzés belépőjegyének felmutatásával a szombati, Balmazújváros elleni bajnoki találkozó ingyenesen megtekinthető!

Szervezett közönségtalálkozóra, dedikálásra ezúttal nem kerül sor, ám a szemfülesebbek a veszprémi busz érkezésekor, illetve a vendégek távozásakor a parkolóban elcsíphetik kedvenceiket. A csarnokban közvetlenül a meccs előtt és után, illetve a szünetben erre nem lesz lehetőség.

A Veszprém együttese a szezonbeli gyakorlatnak megfelelően bizonyára fiatalokkal megtűzdelt kerettel érkezik, ám valószínűleg több sztárjátékos is helyet kap majd a vendégcsapatban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.