KSB: folytatás hazai pályán

_ball03Két nehéz idegenbeli mérkőzés várt Pásztor István edző legénységére az elmúlt időszakban a Kiemelt Serdülő Bajnokság alsóházi rájátszásában. A pontszerzés sajnos most nem sikerült az orosházi fiataloknak.

Dabas VSE KC – Orosházi FKSE-LINAMAR 37-29 (21-15)

Kiemelt Serdülő Bajnokság, Dabas, 60 néző. V.: Kovács I., Turák. Orosháza: Boldizsár, Varga, Mészáros (kapusok) – ANDRIKÓ 7, Kiss Axel 1, CSÁNYI R. 6, CURPÁS 7, Garai 2, Kurta 1, Eperjesi, Árus, Patakfalvi 1, Julan, Pavuk 3, Hegedűs 1. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 8, ill. 4 perc. Hétméteresek: 3/2, ill. 3/2.

Pásztor István: – Szép reményekkel utaztunk Dabasra, bíztam abban, hogy az előző heti jó teljesítményt meg tudjuk ismételni. A meccs jól is indult, az első félidőben nagyon jó egyéni megoldásokat láthattunk, és csapatként is jól működtünk, bevált a taktika. A szünet nem igazán jött jól, mert a második félidőben sajnos a védekezésünk kicsit szétesett. Kicsit nagyobb koncentrálással biztosan jobb eredményt tudtunk volna elérni, ezen dolgozunk.

* * *

Sport36-Komló – Orosházi FKSE-LINAMAR 23-18 (9-10)

Kiemelt Serdülő Bajnokság, Komló, 80 néző. V.: Fekete T., Tóth D. Orosháza: Varga, Mészáros 1 (kapusok) – Andrikó 10, Curpás 1, Eperjesi, Patakfalvi, Julan, Dobrai, Kiss Axel 3, Bojtor 3, Kurta, Garai, Pavuk, Markó. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 6, ill. 6 perc. Hétméteresek: 5/3, ill. 2/1.

Pásztor István: – Sajnos nem tudtunk teljes kerettel utazni a mérkőzésre, három meghatározó játékosunk hiányzott, így U14-es játékosokkal egészült ki a csapat. Teljes elszántsággal és nagy akarattal kezdtük a mérkőzést, nagyon koncentráltak a fiúk és ez meg is látszott: az első félidőt végig vezetve hozták a fiúk. Szünet után, a második félidő 10. percétől aztán kicsit elfáradtak és nem tudták az addigi teljesítményt nyújtani. A cserék most sajnos most nem tudtak úgy belépni a mérkőzésbe, ahogyan eddig. A többet játszó játékosok elfáradtak és így a végjátékot nem igazán bírtuk. Nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttünk és bízom benne, hogy nem csak én, de a játékosok is teljesen összeszedik magukat az utolsó két meccsre és mindent beleadnak, hogy győzzünk.

Folytatás május 10-én, szerdán 16:00 órától a CYEB Budakalász ellen az Eötvös-csarnokban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.