U12: a kudarcból tanulni kell!

kidball_2A “Badó László régió bajnoka” címért folytatták a gyermekbajnokság küzdelmeit U12-eseink, miután hajszállal lemaradtak az országos elődöntőről. Szombaton Kiskunhalason két mérkőzést játszottak Kovács Attila edző tanítványai.

Pick Szeged II. – Orosházi FKSE 13-19 (6-10)
Orosháza: Benkő 1, Bódai 5, Borbély 10, Furka 2, Jancsik Barnabás, Jancsik Bendegúz, Machan, Molnár M., Molnár V., Nánási 1, Ökrös, Pukánszki.

Orosházi FKSE – Békés-Drén KC 18-21 (6-11)
Orosháza: Benkő 1, Bódai 2, Borbély 5, Furka 3, Jancsik Barnabás 1, Jancsik Bendegúz 1, Machan, Molnár M., Molnár V., Nánási 5, Ökrös, Pukánszki, Szabó Gy.

Kovács Attila: – Egész évben dicsértem a csapatomat, de ez most lehangolóan gyenge játéknap volt. Az első meccsen még sikerült fordítani a Pick Szeged II. ellen, de a második mérkőzésen teljesen megérdemelten nyert ellenünk a fiatal békési csapat. Gyámoltalanul játszottunk, így nem lehet kézilabdázni. Sajnos nem ért váratlanul a dolog, az utóbbi héten, hetekben rengeteg volt a hiányzás edzésekről iskolai és családi okok miatt, és ennek ez lett az eredménye. A vereségből és kudarcokból tanulni kell, a hozzáálláson pedig változtatni, hogy tovább tudjunk lépni egy bizonyos szintről!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.