Biztos győzelem az NB II-ben

ball_50Vasárnap este érkezett az Újkígyós, a mieink pedig magabiztosan tartották itthon a pontokat. Bárány Zsolt legénysége az utolsó fordulóra koncentrál.

Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – Újkígyósi KC 39-30 (17-15)

NB II-es bajnoki felnőtt férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, 90 néző, Vezette: Körmendi, Molnár. Orosháza: Wágner M., Majdán (kapusok), Bella 4, Sándor 2, Kovács 5, Novák 2, Zalai 1, Pásztor, Simon 11, Zvolenszki 4, Sütő, Wágner L., Blaskó 5, Nagy 5. Edző: Bárány Zsolt.

Április utolsó napja hazai mérkőzést hozott az NB II-es felnőtt bajnokságban szereplő U23-as gárdánknak, az újkígyósiakat fogadták a srácok, és magukhoz is ragadták a kezdeményezést a találkozó elején. Tíz perc alatt ötgólos előnyt tudtak elérni, majd a már hullámzóbbá váló hazai játéknak köszönhetően ezt ledolgozta az ellenfél. Olyannyira, hogy az egyenlítés is sikerült a vendégeknek lelkes játékuknak köszönhetően. Ebben a periódusban nálunk sem a védekezés, sem a támadás nem volt maximális, a félidő végére sikerült rendezni a sorokat, és az eredményjelzőn is hazai vezetés állt.

A második játékrészt nagy koncentráltsággal kezdték az orosháziak, biztosan játszva tízgólos előnyre tudtak szert tenni. A folytatásban a cserék is hozták azt a játékot, mely megadta az alapot a nagyarányú különbség megtartására. A végén kilencgólos orosházi előnyt mutatott az eredményjelző.

Bárány Zsolt edző: – Kötelező győzelem volt a mai, már próbálunk az utolsó fordulóra hangolódni. Az eredménnyel elégedett vagyok, a játékban voltak szép dolgok, de még mindig sok a hiba. A lényeg a két pont.

A folytatás: május 11. csütörtök 16:00 Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – Pick Szeged II.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.