Bizakodóak a ceglédiek

vargapetercegledPénteken 18:00 órakor a ceglédi Gál József Sportcsarnokban vendégszerepel az Orosházi FKSE-LINAMAR együttese. A találkozó kapcsán Varga Péter, a Cegléd pályaedzője nyilatkozott egyesülete honlapján.

– A héten már bizakodóbban teltek az edzések, szinte az összes sérült be tudott kapcsolódni a munkába. Szépen javulnak, várhatóan többen visszatérnek és szerepet is kapnak majd pénteken. Jó hangulatban, de kemény munkával telt el ez a pár hét. Kielemeztük az Orosházát, tudjuk, hogy hol kell javulnunk, és ha a végjátékra a húzóemberek kis pihenő után frissek tudnak maradni, nagy esélyünk van győzelmet aratni. Mivel itthon ebben az idényben utoljára lépünk pályára, mindenképp győzni szeretnénk, ami nem lesz könnyű egyrészről a sérültek hosszú kihagyás után játszanak, másrészről az Orosháza nyerni szeretne, hogy hetedik helyen végezzen a bajnokságban. Mindent megteszünk, hogy szurkolóinkat kiszolgáljuk, és szépen búcsúzzunk.

A Cegléd a 10. helyről várja 7. helyen álló ellenfelét, akik három pontnyi különbséggel érkeznek a CKK SE otthonába. A találkozó tétje mindkét fél számára a lehető legjobb helyezés elérése a tabella 7-12. helyei közül.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.