NB II: győzelem hazai pályán

ball17_01Ellentétes félidők után végül itthon tartották a pontokat Bárány Zsolt tanítványai, akik vasárnap ismét orosházi közönség előtt lépnek pályára.

Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – Kiskunhalas UKSC 30-29 (15-10)

NB II-es bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, 60 néző. Vezette: Bujdosó, Mihály. Orosháza: Majdán, Bella 6, Sándor 3, Kovács 3, Novák 3, Zalai 3, Pásztor 2, Simon 7, Wágner, Blaskó, Zvolenszki 3, Sütő. Edző: Bárány Zsolt.

Április 23-án hazai mérkőzés várt az NB II-es felnőtt bajnokságban szereplő U23-as csapatunkra. Ahogyan Bárány Zsolt edző fogalmazott: álomszerűen alakult az első félidő. Fegyelmezett védekezés, magabiztos támadások jó befejezésekkel jellemezték az első 30 percet a mieink részéről, ami az eredményen is meglátszott a szünetben. Mindössze tíz gólt kaptak a srácok a jó kapusteljesítménynek köszönhetően is, a mieink pedig öttel többször tudták bevenni a halasiak hálóját, így biztos előnnyel mehettek a szünetre.

A második félidő már nem alakult ilyen jól, a csapat egy része az öltözőben maradt, a fegyelmezetlenség egyre nagyobb szerephez jutott, amihez pluszban a ziccerek kihagyása is társult. Az ellenfél fokozatosan zárkózott, a végére minimális előnye maradt az orosházi alakulatnak.

Bárány Zsolt edző: – Habár a végeredmény nem volt kérdéses, de bosszantó, hogy megint a saját magunk dolgát nehezítettük meg, azt a teljesítményt sodortuk veszélybe, amit nagy nehezen felépítettünk.

A folytatás: április 30. vasárnap 18:00 Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – Újkígyósi KC.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.