NB II: nem sikerült az éllovas otthonában

ball_50Hétgólos vereséget szenvedett U23-as csapatunk Kunszentmártonban április 8-án. A húsvéti ünnepek után itthon folytatják a srácok, Bárány Zsolt edző bízik abban, tudnak javítani.

UniTurn Kunszentmárton KSK – Orosházi FKSE-LINAMAR U23 37-30 (16-13)

NB II-es bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Kunszentmárton, Sportcsarnok, 140 néző. Vezette: Kiss Z., Papp T. Orosháza: Majdán (kapus), Kovács F., Sándor, Bella 11, Nagy A. 7, Zalai 3, Simon 5. Cs.: Novák 3, Pásztor Á., Blaskó 1, Zvolenszki. Edző: Bárány Zsolt.

Az éllovas otthonába utazott szombat délután az NB II-es felnőtt bajnokság keretében U23-as csapatunk. Tudták a srácok, hogy egy igen nehéz találkozó vár rájuk, ennek megfelelően vetették bele magukat a mérkőzésbe.

Jól kezdtek a mieink, magukhoz ragadták a kezdeményezést, a vezetést, de nem sokáig tartott ez. A hazaiak is elindították a gólgyártást, és nem csak egyenlítettek, a 10. percben már 6-3-ra vittek. A megingást könyörtelenül kihasználták a rutinos vendéglátók, akik tudták, keménységgel vehetik fel a versenyt. A félidőben végig maradt a 3-4 gólos hazai vezetés, a szünetben 16-13-at mutatott az eredményjelző.

A második félidőben is a hazaiak domináltak, a mieink tapasztalatlansága egyre inkább kiütközött, ahogyan Bárány Zsolt edző fogalmazott, gyakran többet foglalkoztak a sérelmekkel, mint a játékkal. A 40. percig sikerült megőrizni a 3 gólos különbséget, innen egyre nyílt az olló, az utolsó percek fegyelmezetlensége, eladott labdái pedig megerősítették a hazaiak sikerét ezen az estén.

Bárány Zsolt: – Sajnálom, mert lehetőségünk lett volna folytatni az elmúlt négy fordulóban mutatott eredményességet. Ez is rajtunk múlott, bízom abban, hogy a hátralévő három mérkőzésen javítunk.

A folytatás itthon: április 23. vasárnap 18:00 Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – Kiskunhalas UKSC.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.