NB II: döntetlen Kiskunfélegyházán

ball_70Tartalékos U23-as csapatunk maximálisan helytállt a vasárnap délutáni bajnokin. Bárány Zsolt edző szerint egyre jobb formát mutat a gárda, jövő hétvégén szükség is lesz rá, az éllovashoz utazunk.

P&P Kiskunfélegyházi HTK – Orosházi FKSE-LINAMAR U23 31-31 (15 -15)

NB II-es bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Kiskunfélegyháza, 100 néző, Vezette: Rozina, Szászfai. Orosháza: Majdán (kapus), Bella 7, Sándor 6, Kovács 1, Novák 1, Zalai 5, Pásztor Á. 5, Simon 6. Edző: Bárány Zsolt.

Vasárnap délután Kiskunfélegyháza volt az úti célja Bárány Zsolt vezette U23-as csapatunknak. Kissé fáradtan kezdték a mérkőzést a srácok, ennek eredményeként a 15. percben már négygólos, 10-6 arányú hazai vezetést mutatott az eredményjelző. Az időkérés épp jókor jött, megrázta magát csapatunk, és ugyan a vezetést nem tudtuk átvenni, az egyenlítés sikerült a szünetre.

A második játékrészt kifejezetten jól kezdték a mieink, két gyors góllal átvették a vezetést és a 40. percig tartották is. Kiegyenlített küzdelmet láthatott a közönség, miután a félegyháziak behozták a lemaradást, fej fej mellett haladtak a csapatok. Az 53. percben elég volt egy hiba az ismételt hazai előnyhöz, de szerencsére mindig érkezett választ a mieinktől is. Az 59. percben ziccert hibáztak a hazaiak, 5 másodperccel a vége előtt lehetőségünk volt a sikerre, de a kiskunfélegyháziak kapusa megmentette a pontot.

Bárány Zsolt: – Tartalékos felállásban játszottunk, ennek ellenére a srácok maximális alázattal vetették bele magukat a mérkőzésbe. Koncentrált, fegyelmezett játékot nyújtottak, látszik, hogy jövünk ki a mélypontról. Erre nagy szükségünk is lesz, hiszen a jövő héten a listavezetőhöz utazunk. Gratulálok a srácoknak a mai eredményhez és teljesítményhez.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.