Így látták…

ofkse_logoA Telekom Veszprém – Orosházi FKSE-LINAMAR bajnoki találkozó után adtak rövid nyilatkozatot a sajtó munkatársainak a két csapat képviselői.

Buday Dániel: – Gratulálok a Veszprémnek, egyértelműen jobbak voltak. Próbáltunk építkezni a magunk részéről, sikerült is szép dolgokat bemutatnunk. A fiatal játékosaimnak élmény volt ilyen közegben játszani. A két csapatnak más-más célja van, mi járjunk a saját utunkat. Sok sikert kívánok a Veszprémnek a Bajnokok Ligájában és magyar bajnokságban is.

Antal Szabolcs: – Tudtuk, hogy nem mi vagyunk az esélyesek. A mai találkozót arra használtuk, hogy az előttünk álló hosszú sorozatra felkészüljünk és minél inkább készen álljunk. A rossz dolgokat megpróbáljuk kijavítani, a jókon tovább dolgozunk.

Antal Szabolcs és Buday Dániel (Fotó:

Antal Szabolcs és Buday Dániel (Fotó: Baumann Béla)

Xavi Sabaté: – Köszönjük a szép és tiszta játékot az Orosházának, jól játszottak. Szeretnék gratulálni a csapatunknak, jó felkészülés volt ez a Flensburg ellen néhány játékos szempontjából, akiknek kell, hogy lendületbe kerüljenek. Örülök, hogy Gulyás jól játszott. Ancsin sérült így nem tudott játszani, Kopljar pedig betegség miatt hagyta ki a mai találkozót. Gajic óriási volt, Mikler és Borbély pedig jól védett. A fiatalok remekül szálltak be a meccsbe, megérdemelték a lehetőséget. Az utolsó 12 percben csak fiatalok játszottak, és sikerült elérniük azt a kis célt, hogy ezt a szakaszát a mérkőzésnek is megnyerjük, kizárólag velük.

Szeitl Erik: – Gratulálok az Orosháza csapatának. Úgy gondolom, nagyon jó és hajtós mérkőzést játszottunk velük. Szeretném megköszönni a játéklehetőséget. Az edzői stáb vezetésével nagyon keményen dolgozunk a fiatal társaimmal, hogy minél hasznosabb tagjaivá válhassunk a csapatnak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.