NB I ifi: felvették a ritmust

gyongy_ifj_smEgyik legjobbjának elvesztését is pótolni tudta a nagy szívvel küzdő orosházi csapat, izgalmas, fordulatos mérkőzésen megérdemelt győzelmet aratott Jámbor-Kardos Viktor együttese.

B.Braun Gyöngyös – Orosházi FKSE-LINAMAR 22-23 (11-10)

NB I-es ifjúsági bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Gyöngyös, 60 néző. Vezette: Maródi, Novák. Orosháza: Majdán, Boldizsár (kapusok), Andrikó 1, Curpás 3, Kiss Axel 2, Sütő 1, Blaskó 5, Zvolenszki 10, Németh, Wágner L., Deák, Kiss Alex 1. Edző: Jámbor-Kardos Viktor.
Kiállítások: 4, ill. 2 perc. Hétméteresek: 4/3, ill. 3/2.

A Gyöngyös együttese a várakozásoknak megfelelően közepesen gyors játékkal rukkolt elő, jó átlövéseik voltak, de az Orosháza az első félidőben jól tartotta magát, csupán egy apró butaság miatt került egy gólos hátrányba a csapat a félidőre. Sajnos Sütő Martin már a találkozó elején súlyosnak tűnő bokasérülést szenvedett, de volt, aki pótolni tudta, a serdülő korú játékosok nagyon szépen megállták a helyüket.

aaa

Foghíjasan is jól tartotta magát az Orosháza az első félidőben (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

A második félidőben erős 10-15 perccel kezdett az Orosháza, gyors középkezdésekből és indításokból rendre eredményes is volt a csapat. Sajnos ellépni azonban nem tudtak Zvolenszkiék, mert az ellenfél mindig tudott válaszolni a góljaikra. Az utolsó öt percre jól összeállt az orosházi védelem, gyakorlatilag gólhelyzete sem volt a hazai gárdának, egygólos vezetés birtokában nyugodtan támadhatott az OFKSE az utolsó 20 másodpercben.

Jámbor-Kardos Viktor: – Nagyon büszke vagyok a játékosokra, nagyon örülök annak, hogy fel tudták venni azt a ritmust, amit kértem tőlük és nagyon-nagyon örülök annak, hogy csapatként az egyik legjobb játékos kiesését is tudták pótolni. Különösen büszke vagyok azokra a játékosokra, akik sokszor nem azon a poszton játszottak, ahol megszokták, ennek ellenére mégis megpróbálták. Külön öröm, hogy Kiss Alex góllal, gólpasszal és nagyon magabiztos szélsőjátékkal tért vissza.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.