KSB: pont nélküli fordulók

ball12Pásztor István edző serdülő együttese középmezőnybeli csapatokkal mérkőzött a Kiemelt Bajnokság legutóbbi két fordulójában. A fiúk számára sajnos most nem termett babér, mindkét ellenfél magabiztos győzelmet aratott.

Békés-Drén KC – Orosházi FKSE-LINAMAR 29-19 (14-4)

Kiemelt Serdülő Bajnokság, Békés, 40 néző. V.: Száva, Szegedi. Orosháza: Varga, Boldizsár, Mészáros (kapusok) – Árus, Markó, Bojtor 1, Julan, Patakfalvi 2, Eperjesi, Szabó D., Garai 1, Kurta, Csányi R. 6, Kiss Axel 3, Andrikó 6. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 14, ill. 0 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 5/3.

Pásztor István: – Teljes kerettel tudtunk utazni, de sajnos az első félidőben kicsit bent maradtunk az öltözőben. Ellenfelünk kihasználta technikai hibáinkat, sok eladott labdánk volt, amikből könnyű gólokat szereztek a békésiek. A második félidőre kicsit összeszedtük magunkat, az öltözőben kicsit átbeszéltük a dolgokat, így 15-15-re tudtuk hozni a játékrészt. Úgy gondolom, hogy ezért dicséret illeti a srácokat, de ismét azt kell mondanom: két félidőt kell ugyanúgy teljesíteni, hogy egy komoly csapat otthonában eredményesek tudjunk lenni.

* * *

Orosházi FKSE-LINAMAR – Váci KSE 18-26 (11-14)

Kiemelt Serdülő Bajnokság, Orosháza, 43 néző. V.: Juhász, Szilágyi. Orosháza: Varga, Boldizsár (kapusok) – Árus 1, Markó, Bojtor, Patakfalvi 1, Eperjesi, Szabó D. 2, Garai, Hegedűs, Dobrai 1, Csányi R. 2, Kiss Axel 5, Andrikó 3, Julan. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 2, ill. 2 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 2/2.

Pásztor István: – Kicsit csalódott vagyok, mert az egész heti edzésmunka nagyon jó hangulatban, jól koncentrálva folyt. Teljes mértékben fel tudtunk készülni, ki tudtuk elemezni az ellenfél játékát, de sem védekezési, sem támadási taktikánkat nem tudtuk a mérkőzésen alkalmazni. Egy-két játékosnak rá kellene jönnie, hogy ez csapatjáték, nem pedig egyéni sport, akkor talán tudnánk előre lépni. A mérkőzés pozitívuma volt, hogy mindenki játéklehetőséget kapott és az U14-es fiúk is elég sokat tudtak játszani, Dobrai Dávid gólt is lőtt, amihez külön gratulálok. Bízom benne, hogy eredményes lesz az ifjúság beépítése a csapatba.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.