Egygólos vereség itthon az NB II-ben

korostarcsa_logoSok volt a technikai hiba és a kihagyott ziccer a szombat esti hazai találkozón, így a köröstarcsaiak elvitték a pontokat a Táncsics-csarnokból.

Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – Köröstarcsai KSK 23-24 (11-15)

NB II-es bajnoki felnőtt férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, Táncsics-csarnok, 60 néző, Vezette: Horváth, Simó. Orosháza: Majdán – Kovács 1, Simon 2, Pásztor, Nagy 2, Zalai 3, Zvolenszki 2. Csere: Sándor, Novák, Bella 6, Sütő 3, Blaskó 4. Edző: Bárány Zsolt.

A Táncsics-csarnok adott otthont U23-as csapatunk tavaszi szezonja első hazai mérkőzésének, a köröstarcsaiak érkeztek. Az a csapat, mely az elmúlt fordulóban legyőzte a bajnokaspiráns félegyháziakat hazai pályán. Ennek megfelelően más taktikával készült Bárány Zsolt legénysége a hétvégi bajnokira, elsősorban a védekezésre helyezték a hangsúlyt. Tudták a srácok, hogy nehéz meccs várható, hiszen a vendégek erős, dinamikus kézilabdát játszanak.

Az első félidőben a védelem mögött jó kapusteljesítmény jellemezte az orosháziak játékát, azonban a támadásokkal gondok voltak: kimaradt helyzetek, ziccerek, rossz helyzetkihasználás, technikai hibák sora vezetett a félidei négygólos hátrányhoz.

A második játékrészre összekapta magát csapatunk, más szisztéma szerint álltak ki, és zárkóztak, sőt, egyenlítettek is, a vezetést azonban már nem tudták átvenni. A kimaradt büntető vagy épp a további technikai hibák megbosszulták magukat, és végül egygólos vendégsikert született ezen az estén.

Bárány Zsolt edző: – Ennyi negatív helyzetkihasználás mellett nem lehet mérkőzést nyerni. Fejben össze kell, hogy kapja magát a csapat, mert így nagyon nehéz meccsek várnak ránk.

Következik: március 4. szombat 11:00 Makói KC – Orosházi FKSE-LINAMAR U23

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.