Így látták…

ofkse_logoAz Orosházi FKSE-LINAMAR – MOL-Pick Szeged bajnoki találkozó után adtak rövid nyilatkozatot a sajtó munkatársainak a két csapat képviselői.

Juan Carlos Pastor: – Nagyon fontos volt jó energiával, jó ritmusban elindulnunk egy BL-meccs után, nagyon fontos volt jól kezdeni. Megpróbáltunk több lehetőséget adni azoknak a játékosoknak, akik kevesebbet játszottak a hétvégén, hogy tudjanak bizonyítani és hogy meglássuk, mit tudnak nyújtani a jövőben. A meccs a védekezésben dőlt el, nagyon jól védekeztünk az első félidőben, azután egyszerűbben, lazábban tudtunk játszani támadásban. Úgy gondolom, hogy az Orosháza halad előre és nem lesz semmi gondjuk, hogy jövőre is az első osztályban játszhassanak.

Nagy Martin: – A padról nagyon élveztem a mérkőzést, aztán amikor beálltam, bizonyítani szerettem volna, ha esetleg más NB I-es meccsen is szükség lesz rám. Védekezésben felülmúltuk az ellenfelünket, a második félidő közepén volt egy kis elalvásunk, de aztán simán tudtunk győzni.

Nagy Martin, Juan Carlos Pastor, Buday Dániel és Ferenczi Botond (Fotó: Zsedényi Péter - OFKSE.hu)

Nagy Martin, Juan Carlos Pastor, Buday Dániel és Ferenczi Botond (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

Buday Dániel: – Először is gratulálok a Szegednek, nyilván tudtuk, hogy sokkal jobb csapat, és teljesen más célokért küzdenek. Saját csapatomtól kicsit bátrabb játékot vártam az elején. A második félidőben nyilván a Szeged is kicsit visszavett a tempóból, ott azért már voltak nagyon szép dolgok, láttam olyanokat, amikre tudunk építeni a jövőben. Sok sikert kívánok a Szegednek a nemzetközi porondon és a bajnokságban, mi is járjuk tovább a megkezdett utunkat.

Ferenczi Botond: – Egyértelmű volt, hogy más színvonalon játszik a két csapat. Mi is szerettük volna egy erősebb arcunkat mutatni, ez sajnos ma nem jött össze, a védelmünk sem volt annyira acélos, mint máskor és támadásban is voltak pontatlanságaink. Nagyon örülök, hogy nem történt sérülés, nekünk most az a fontos, hogy amikor holnap felkelünk, akkor tiszta lappal a saját rangadóinkra koncentráljunk, hiszen nekünk ott kell pontokat szereznünk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.