Közönségtalálkozó a Pick Szegeddel

pick_2Adjuk a legfontosabb információkat a kedd esti bajnokival kapcsolatban, mikortól kaphatóak a jegyek, mire figyeljenek a szurkolók, és mikor készülhet közös kép a sztárjátékosokkal.

Február 21-én, kedden 18 órától újabb bajnoki mérkőzés vár Buday Dániel vezette felnőttcsapatunkra, érkezik a MOL-Pick Szeged gárdája. És érkezik már korábban, hiszen a Tisza-parti BL-résztvevő sztárcsapat ezúttal is lehetőséget biztosít a közönségtalálkozóra: 16 óra és 16 óra 15 perc között az Eötvös iskola aulájában lesz lehetőség közös fotóra, autogramra. Fontos információ, hogy ez a program kizárólag az Eötvös iskola főbejáratán át közelíthető meg.

Ha már bejárat: a 18 órakor kezdődő mérkőzésre a jegyárusítás 15 órakor indul a csarnok főpénztáránál, és mivel kiemelt rendezvényről van szó, bejutni a csarnokba csakis a főbejáraton át lehet, az oldalsó ajtók zárva lesznek. Ugyancsak fontos információ, hogy a játékosbejáróhoz – a már említett szigorú biztonsági intézkedések miatt – nem lehet lejutni, azaz aki közös képet, autogramot szeretne, kizárólag 16 órától az aulában adott a lehetőség erre. Elővételben jegyet nem tudunk biztosítani, a helyeket érkezési sorrendben tudják elfoglalni.

Az ifjúsági mérkőzéssel kapcsolatban is vannak fontos, régi-új információink: a megszokottól eltérően 15:30-kor kezdődik az ifjúsági együttesek találkozója, melyet – visszatérve a korábbi „rendhez” – kizárólag a felnőtt meccsre érvényes jeggyel lehet megtekinteni. Ez egyébként a tavaszi szezon további hazai mérkőzéseire is érvényes lesz.

Várunk mindenkit a csarnokba kedden délután/este, szurkoljunk együtt csapatunknak, és legyünk egy igazi kézilabdaparádé részesei.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.