U12: a nehezebb utat választottuk

kidball_2Február 18-án, szombaton hazai környezetben lépett pályára az Orosházi FKSE U12-es együttese Badó László utánpótlás régió felsőházában. Kovács Attila és Németh Gábor edzők tanítványai jó első találkozó után sajnos belealudtak a második meccsbe, így csak két pontot szereztek a nap során.

Békés-Drén KC – Orosházi FKSE 14-16 (8-5)
Orosháza: Árus, Benkő 2, Bódai 1, Borbély 8, Fekete, Furka 1, Jancsik Barnabás 1, Jancsik Bendegúz, Janowszky S. 2, Machan, Molnár V. 1, Nánási, Ökrös, Szabó Gy.

Orosházi FKSE – Békéscsabai DKSE 17-18 (9-5)
Orosháza: Árus 1, Benkő 2, Bódai 7, Borbély 5, Fekete, Furka 1, Jancsik Barnabás 1, Jancsik Bendegúz, Janowszky S., Machan, Molnár V., Molnár M., Ökrös, Szabó Gy.

Németh Gábor edző: – Az első meccsen megmutattuk, milyen csapatként küzdeni és ez egy nagyon jó játékkal győzelmet ért. A második találkozón már nem úgy mentek a dolgok, ahogy azt az első meccs után vártuk Attilával. Felvettük az ellenfél tempóját, belealudtunk a mérkőzésbe és ez egy eléggé fájó egygólos vereséget eredményezett. Még fájóbb a vereség, mert a többi meccsen számunkra megfelelően alakultak az eredmények. A nehezebb utat választottuk a továbbjutás érdekében, de mindent megteszünk azért, hogy az első három helyen fejezzük be ezt a kört és továbblépjünk a következőbe.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.