Csoknyai gyilkos 60 percre számít

csoknyai_midA Balatonfüredi KSE NB I-es kézilabdacsapata múlt héten a Komló elleni kupameccsel kezdte az évet, szombaton pedig az Orosháza otthonában játszik bajnokit. Csoknyai István vezetőedző ennek apropóján nyilatkozott a veol.hu munkatársának.

– Tipikus első meccs volt. A játékunkban akadt némi deficit, az edzések alapján azt gondoltam, előrébb tartunk – mondta el a 24-19-re megnyert kupatalálkozóról a vezetőedző, aki hozzátette: a héten a hiányosságok pótlásán dolgoztak, de az Orosháza ellen nem a jó játék, hanem a győzelem a legfontosabb. – Látjuk a tabellát, nagyon szoros a középmezőny, mindenkinek óriási szüksége van a pontokra. Idegenben bravúr, extra teljesítmény kell a sikerhez, biztos vagyok benne, hogy Orosházán gyilkos 60 perc vár ránk.

A BKSE 15 ponttal az ötödik, az Orosháza 10 egységgel a 11. helyről várja az összecsapást, de Buday Dániel együttese két meccsel kevesebbet játszott.

A mérkőzés 18 órakor kezdődik, a fürediek már szombat reggel útnak indulnak, Orosházán ebédelnek, majd videózás és csendespihenő a program.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.