Teljesítette a kötelezőt az Orosháza

170202_ofkse_pler_ligakupa_rtOrosházi FKSE-Linamar — PLER-Budapest 31-24 (16-9)

Liga Kupa férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, 150 néző. V.: Rontó, Szanyi. Orosháza: Miklós — Pásztor M. 3, Oláh, Markoski 1, Knezevic 6 (1), Morva Z. 2, Németh L. 7. Cs.: Herjeczki (kapus), Komporály 3, Németh G. 1, Tárkányi 3, Srsen, Ferenczi 1, Döme 1, Antal 3. Vezetőedző: Buday Dániel. PLER-Budapest: Kránitz 1 — Zelei 5, Horváth D. 5, Konkoly, Bordács, Tóth P. 5 (1), Balogh L. 2. Cs.: Bercza (kapus), Apró 5, Ferenczy 1. Vezetőedző: Kovács Mihály.
Kiállítások: 6, ill. 10 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 1/1.

Tartalékos csapattal, mindössze tíz játékossal érkezett Orosházára a Liga Kupában még pontot sem szerző PLER-Budapest együttese.

A fiatal fővárosi gárda nem tűnt megilletődöttnek, bő negyedóra elteltével is tapadt vendéglátójára. Knezevicék csak annyit adtak ki magukból, amennyit feltétlenül kellett. Mondjuk a számtalan pontatlanul befejezett támadásért nem kaptak dicséretet Buday Dániel vezetőedzőtől, az orosházi nevelésű Kránitz Zoltán kapust több alkalommal sikerült naggyá tenniük. A játékrész hajrájában Németh László látványos cunderből és kínaiból lőtt találataival (a szünetig hétig jutott a szélső), elhúzott vendégétől az OFKSE.

A kék mezes PLER nem tudta tartani a zöld-sárga orosháziakat (Fotó: Rosta Tibor - OrosCafé.hu)

A kék mezes PLER nem tudta tartani a zöld-sárga orosháziakat (Fotó: Rosta Tibor – OrosCafé.hu)

Nem csuklott össze a második félidőben sem a PLER, tisztes távolságból ugyan, de követte a házigazdákat. Az OFKSE egyszer tízre tudta növelni az előnyt, de a látogatók visszaállították a szünetbeli állapotot. Az Orosháza az utolsó, Cegléd elleni mérkőzéstől függetlenül megnyerte a B csoport küzdelmeit.

Buday Dániel: — Tudom, hogy nehéz az ilyen mérkőzésekre felpörögni, nem is vagyok a játékkal elégedett. Voltak hibák, de a Liga Kupában teljesítettük a kitűzött célt. Ezt most kicsit félretesszük és a soron következő, Balatonfüred elleni bajnokira koncentrálunk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.