KSB: a végén győzött a fáradtság

ball33Az Orosházi FKSE együttese a Kiemelt Serdülő Bajnokság 15. fordulójában Nyíregyházára látogatott. Pásztor István csapata sokáig jól tartotta magát, de a második félidő második felére elfáradtak a fiúk.

Nyíregyházi SN KFT – Orosházi FKSE-LINAMAR 27-20 (12-10)

Kiemelt Serdülő Bajnokság, Nyíregyháza, 45 néző. V.: Tóth G., Tóth I. Orosháza: Mészáros, Varga, Boldizsár (kapusok) – Kiss Axel 5, Bojtor 1, Curpás 2, Andrikó 3, Julan, Eperjesi, Szemenyei, Szabó D. 2, Patakfalvi 3, Tatai, Garai 1, Csányi R. 3. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 8, ill. 2 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 3/2.

Pásztor István: – A hosszú utazást követően kicsit fáradtnak tűnt a kezdés, ráadásul a Nyíregyháza komoly ellenfélnek ígérkezett, hiszen ősszel hazai pályán is legyőztek bennünket. A gyengébb rajtot követően az első félidő második részében már sokkal eredményesebbek voltunk, jók voltak az egyéni befejezések is. Félidőben két gólon tudtuk tartani az ellenfelet. A második játékrész ismét úgy kezdődött, ahogyan az eddigi mérkőzéseinken, tudtuk tartani a lépést az ellenféllel, de a folytatásban ismét kicsit elfáradtunk és a cserék nem tudták hozni azt a szintet, amit kellett volna. Védekezésünk is gyengébb volt és támadásban is sok hiba csúszott a befejezésekbe.

Serdülőink legközelebb február 2-án, csütörtökön 16:00 órától lépnek pályára hazai környezetben az Eger SBS Eszterházy gárdája ellen.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.