Magabiztos orosházi győzelem

170131_ofkse_vac_kkOrosházi FKSE-Linamar — Váci KSE 31-20 (16-11)

Liga Kupa férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, 200 néző. V.: Paska, Vastag. Orosháza: SZABÓ L. — KOMPORÁLY 5, Ferenczi 3, MARKOSKI 6, Srsen, Milas 2, Tárkányi. Cs.: HERJECZKI, Miklós (kapusok) Radojevic 1, Knezevic 4 (1), Antal 1, Németh G 3, Pásztor M. 3, Morva 1, Németh L. 2. Vezetőedző: Buday Dániel. Vác: Drissi — VASIC 8 (3), Stanojevic 1, Lendvay 2, TOPIC 4, Pavlovic 1, Császár F. Cs.: Vitáris (kapus), Tyiskov, Törteli, Chychykalo 1, Koller T. 2, Czene 1. Vezetőedző: Gúnya Péter.
Kiállítások: 4, ill. 8 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 3/3.

A hazaiak lőtték az első gólt, majd a 8. percben fordított a Vác. Az orosháziak gyorsan rendezték a sorokat, és átvették a vezetést. Elsősorban átlövésből és gyors lerohanások után szerezte góljait az OFKSE, amely a 21. percben már néggyel vezetett. A kapuban Szabó Levente jól védett, a jobbszélső Komporály pedig az ötödik gólját szerezte az első harminc perc végén.

Jól küzdött a zöld-sárga Buday-csapat (Fotó: Kecskeméti Krisztina - orosCafé.hu)

Jól küzdött a zöld-sárga Buday-csapat (Fotó: Kecskeméti Krisztina – OrosCafé.hu)

Fordulás után jóbban kezdtek a vendégek, és három gólra felzárkóztak. A hazaiak azonban hamar reagáltak, és a 43. percre visszaállították az ötgólos különbséget. A folytatásban nagyon hatékonyan védekezett az orosházi együttes, a kapuban a hálóőrök jól teljesítettek, így fokozatosan növelte előnyét a házigazda. Az 53. percben alakult ki a tízgólos különbség, amire a lefújásig még egyet rátettek Knezevicék. A látottak alapján a minden tekintetben jobb OFKSE teljesen megérdemelten győzött.

Buday Dániel: — Elismerés jár a csapatnak. Nagyon jó volt a védekezés és a kapusteljesítmény, ami a további mérkőzések alapja lehet. Jól küzdöttek egymásért a fiúk, le a kalappal előttük.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.