Szabó Levente, a nagy visszatérő

szabolevente090519Régi ismerős lépett pályára pénteken este Mezőkövesden – sok-sok év után ismét orosházi színekben. A “nagy Every-generáció” oszlopos tagja, Szabó Levente visszatért csapatunkhoz, hogy kapusposzton nyújtson erősítést.

A sokszoros román válogatott kapuvédő tagja volt a 2003-ban Magyar Kupa bronzérmet szerző Every Day Orosháza együttesének, majd a csapat élvonalból való visszalépése után kölcsönbe Százhalombattára került. Miután az ottani csapat is széthullóban volt, Levente néhány hónap után visszatért a zöld-sárgákhoz, és az NB I/B-s együttesnél még eltöltött egy fél idényt.

 

A kapuvédő a 2005/2006-os évadot Békésen töltötte, később visszatért nevelőegyesületéhez Székelyudvarhelyre, majd kolozsvári, bukaresti és tordai kitérő után 2013-ban ismét ugyanoda kötelezte el magát három évre. Az udvarhelyi együttesben együtt játszott az OFKSE mostani jobbszárnyát képező Komporály-Ferenczy párossal, akikkel 2015-ben a Challenge-kupát is elhódították. Szerződésének 2016-os lejárta után egy fél szezont Segesváron töltött, onnan került most ismét Orosházára.

Szabó Levente fél plusz kettő éves szerződést kötött egyesületünkkel.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.