Tavaszvárás, szurkolói szemmel – 2. rész

bkozep1Ez alkalommal is néhány hűséges törzsszurkolónkat kértük fel, osszák meg velünk várakozásaikat a közelgő tavaszi bajnoki szezon kapcsán. Íme, a második rész.

Demartsik Anett:
– Az OFKSE egyesület tagjaként és törzsszurkolóként is bízom az új év, az új kezdet lehetőségében. Voltak nehéz időszakok, de soha nem hátra, hanem előre kell tekintsünk. Bízom Dani szakértelmében és a játékosokban, hogy a mindenki egyért, egy mindenkiért elv alapján fogunk küzdeni, szurkolni és közös erővel elérjük a kitűzött célunkat. A realitás szintjén maradva a fiúkat a 7-8. helyre várom a bajnokság befejeztével. „Nincsenek lehetetlen célok, csak hinnünk kell bennük.” Kellő kitartással, csapatmunkával és szorgalommal ezt el is tudjuk érni.

Kéri Martin:
– A tavaszi szezontól azt várom, hogy a csapat valódi arcát megmutatva, közönségszórakoztató játékot produkálva, feljebb és feljebb lépkedjen a tabellán a 6-7. hely környékére. Ha azt a játékot mutatjuk, amit az őszi szezon vége felé, ez szerintem sikerülhet. Egy biztos: rajtunk, szurkolókon nem fog múlni, amikor csak tudunk, ott leszünk itthon, illetve idegenben is. Hajrá Orosháza!

Oláh Tímea:
– Én nagyon bízom a jó szereplésben, hiszen ez a csapat képes rá! Ha sérülések nem nehezítik a helyzetet, akkor mindenféleképpen cél a 7-8. hely megszerzése. Új edző, új edzésterv, új játék! Minden adott ahhoz, hogy tavasszal megmutassák, igenis Orosháza ott van az élvonalban. Hajrá OFKSE!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.