Új év, új remények – 6. rész

mitvar_6Évindító villáminterjú-sorozatunk befejező részében Ivan Milas, Ferenczi Botond és Antal Szabolcs nyilatkozott honlapunknak arról, személy szerint mit várnak a közelgő tavaszi bajnoki szezonban önmaguktól és a csapattól?

Ivan Milas:
– Remélem, hogy folytatni fogjuk a jó játékot, ami jellemzett bennünket az őszi szezon vége felé. Az elsődleges, hogy mindenki egészséges és megfelelőképpen felkészült állapotban legyen. Biztos vagyok abban, hogy jól fel fogunk készülni fizikailag és taktikailag is, mert elég időnk lesz ehhez.

Ferenczi Botond:
– A tavaszi szezontól azt várom, hogy a csapat játéka összességében javuljon. A védelem tovább keményedjen, támadásban tovább növekedjen az összhang. Személyesen gólerősebb játékkal szeretnék hozzájárulni a csapat sikereihez. Szeretném, hogy kiegyensúlyozottak legyünk és a végére odaérjünk a 6. hely környékére.

Antal Szabolcs:
– A csapattól mindenképpen kicsit többet várok, hiszen úgy gondolom, hogy többre vagyunk képesek, mint amit eddig sikerült megmutatni! Ehhez a csapatból mindenkinek olyan hozzáállást kell mutatni, mint a 2016-os év utolsó pár mérkőzésén. Nagyon szoros a bajnokság, de bízom benne, hogy szépen lépésről lépésre tudunk haladni felfelé a tabellán és a bajnokság végére mindenki elégedett lesz! Szeretnék a sérülésem után jó formába kerülni és a csapat segítségére lenni.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.