Új év, új remények – 3. rész

mitvar_3Folytatjuk évindító sorozatunkat, arról kérdeztük játékosainkat, mit várnak a tavasztól. Abban mindhárman egyetértettek, kemény felkészülés lesz, a szezon pedig nagy csatákat hoz az igazán kiegyenlített mezőnyben.

Tárkányi Bence:
Az őszi félév után nagyjából az történt, amit gondoltam, hogy kőkemény csaták várhatók és kiegyenlített lesz a mezőny. Egy kis pihenő után nagyon sok feladatunk van, új vezetőedzőnk a saját rendszerét szeretné begyakoroltatni a csapattal támadásban és védekezésben is. A második félévtől azt várom, hogy a csapat kiegyensúlyozottabb legyen, és sikerüljön egy stabil helyet elérnünk a tabellán, mint ahol most vagyunk, viszont lépésről lépésre, türelmesen kell haladnunk. Továbbra is kemény mérkőzéseink lesznek, de reméljük, a közönség segít majd a győzelmekben, az extra pontszerzésekben. Magamtól azt várom, hogy minél hasznosabb tagja legyek a csapatnak, akárhol számíthatnak rám. Védekezésben és támadásban is szeretnék minél meggyőzőbb teljesítményt nyújtani. Hajrá Orosháza!

Herjeczki Balázs:
Feltöltődve, tettvággyal teli érkeztünk vissza a kis karácsonyi pihenőből. Immáron elkezdtük a komoly erőnléti munkát, és mondhatom, Nenad nem kímél minket! Szükségünk is lesz minden erőnkre, hogy érvényesülni tudjunk ebben a végletekig kiélezett bajnokságban. Pokoli csaták várnak még ránk. Szeretnénk mérkőzésről mérkőzésre haladva elérni a céljainkat. Az utóbbi meccseinken egyre többen szurkoltak nekünk, ami fantasztikus kis hangulatot teremtett a sportcsarnokban. Öröm volt a pályán lenni! 2017-ben jó lenne, ha mi lehetnénk Orosháza legjobb hétvégi, családi programja.

Komporály Attila:
Nekem ez már a második szezonom Orosházán, és úgy látom, hogy a tavalyihoz képest még kiegyensúlyozottabb a bajnokság. Sok jó csapat van és mindenki nyerhet mindenki ellen, gondolok itt persze elsősorban az 5. helytől lefelé lévő gárdákra. Nagy lendülettel estünk neki a második félévnek, és én remélem, hogy ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, és akkor el tudjuk érni a célunkat!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.