Jótékonyság és kikapcsolódás – kézilabdabál jövő szombaton

gala14_smAz elmúlt esztendők megmutatták, az év egyik legjobb buliját adja a kézilabdabál, ebben bízunk idén is. A jótékony cél a csarnok hangosítási rendszerének modernizálása.

Jótékonysági kézilabdabál lesz immár hatodik alkalommal január 14-én, szombaton 19 órától az Eötvös-csarnokban az OFKSE és az ONKC szervezésében. Elismert és várva várt kézilabdaünnepről van szó, tavaly mintegy 600 vendég kapcsolódott ki, ezt a létszámot idén már túl is szárnyaltuk. (Jegyek már csak nagyon korlátozott számban kaphatók az egyesületi irodákban)

Mintegy hatszáz vendég kapcsolódott ki és támogatott egyben jótékony célt (Fotó: Rajki Judit)

Tavaly mintegy hatszáz vendég kapcsolódott ki és támogatott egyben jótékony célt (Fotó: Rajki Judit – OrosCafé.hu)

Példát mutat városunkban a női és a férfi szakág is kézilabdában – a legutóbbi bálon ezt emelte ki egyesületünk elnöke, Vajer Tamás, és kimondhatjuk, ez azóta sem változott. Mint ahogyan az sem, az ünnepélyes megnyitó és köszöntőbeszédek után elismeréseket ad át az Orosházi Kézilabda Baráti Kör két ifjú reménységnek, illetve egy életműdíjat is átnyújtanak.

A kézilabdabál gasztronómiai felelőse Tóth István, a jó hangulatról – ahogyan már ezt is megszokhattuk – az adai Homokóra együttes gondoskodik, no és a tombola sem marad ki éjfél körül, értékes nyereményekért.

A legutóbbi alkalommal a bál bevételéből takarítógépet vásároltunk, melyet az Eötvös-csarnok padlójának tisztán tartására használnak. Az idei jótékony cél: a sportcsarnok hangosítási rendszerének modernizálása.

Várunk mindenkit jövő szombaton a sportág helyi ünnepére, ahol kellemes, baráti hangulatban töltheti el az estét a több száz kézilabda- és sportbarát.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.