Új év, új remények – 2. rész

mitvar_02Évindító sorozatunk folytatásában Nikola Markoski, Zoran Radojevic és Miklós Gergő nyilatkozott honlapunknak. A kérdés pedig változatlan: ki mit vár a közelgő tavaszi bajnoki szezontól?

Nikola Markoski:
– A bajnokság tavaszi részétől azt várom, hogy feljavítjuk a védekezésünket, szeretném ha megnyernénk a Liga Kupát. A bajnokságban pedig minél jobb helyezést szeretnénk elérni.

Zoran Radojevic:
– A szünet után nagyon nehéz periódus vár ránk, különösen az első két hét, ahol főleg labda nélkül fogunk dolgozni és az nekünk, játékosoknak a legunalmasabb rész, de mindenki tisztában van vele, hogy ez a rész elengedethetetlen. Fontos az, hogy jól felkészüljünk és ott folytassuk, ahol decemberben abbahagytuk. Jó hangulat uralkodik az öltözőben és ez még egy ok arra, hogy higgyünk abban, amit csinálunk, csak a sérülések kerüljenek el bennünket. És végül: “We will find the way or make one”. Meg fogjuk találni az utat vagy mi fogjuk azt megcsinálni.

Miklós Gergő:
– Nehéz és hosszú féléven vagyunk túl. Sikerült kipihenni magamat. Alig vártam, hogy kezdődjenek az edzések. Remélem, hogy jobb félévünk lesz, mint az előzőben. Szerintem sokkal többre leszünk képesek, így meg lesznek elégedve szurkolóink, vezetőink. Egyénileg szeretnék jobb és jobb lenni, és akkor nyugodtan mehetünk pihenni nyáron.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.