Új év, új remények – 1. rész

mitvar_01A rövidke téli pihenőt követően most induló sorozatunkban arról faggattuk játékosainkat: mit várnak a közelgő tavaszi szezontól? Elsőként Németh Gábor, Németh László és Marko Knezevic válaszolt kérdésünkre.

Németh Gábor:
– Szeretnénk meccsről meccsre haladni a bajnokságban és a Liga Kupában is. Az összes ellenféltől a lehető legtöbb pontot szeretnénk elcsenni, legyen az itthon, hazai pályán vagy idegenben. Két célunk van: minél előrébb végezni a bajnokságban és teljes mértékben kiszolgálni a lelkes közönségünket.

Németh László:
– A szezon félidejéhez elérkezve látjuk, hogy hihetetlenül kiegyensúlyozott a mezőny az idei NB I-ben. 6 pont a különbség az 5. és a 12. csapat között, ezért minden pont rengeteget számít. A tavaszi szezontól azt várom, hogy a csapat el tudja érni a célkitűzéseit, és azokat a meccseket, amiket meg kell nyernünk, meg is nyerjük, plusz én bízom abban, hogy a jó felkészülésünk után a sérülések elkerülése mellett tudunk bravúrgyőzelmeket is hozni. Ami nagyon fontos, hogy a közönségünket kiszolgáljuk és egyre többen legyenek a meccsen, mert az év vége felé érezhetően többen jöttek ki a meccseinkre, és sokszor a közönségünk biztatása mellett olyan érzésünk van a pályán, mintha emberelőnyben játszanánk. Ezúton is szeretném megköszönni a csapat nevében és remélem, hogy a 2017-es évben egyre többen és többen jönnek és buzdítanak minket.

Marko Knezevic:
– Egy nehéz periódus áll előttünk, a fizikai felkészülés a bajnokság folytatására, ami nagyon nehéz lesz. Fontos lesz, hogy az első meccstől kezdve legyünk ott fejben maximálisan koncentrálva és adjunk ki mindent magunkból meccsről meccsre, így egy jó ritmust tartva a mérkőzéseken. Azt szeretném, hogy vetélytársaink közül senki se szeressen ellenfélként Orosházára látogatni. Tudom azt, hogy mindenki mindent bele fog adni és az öltözői jó hangulatot átvisszük a pályára és szeretném a nézők és szurkolók segítségét kérni, hogy egy jó eredményt tudjunk elérni.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.