Szépen helytálltak az U9-es fiúk

kidballAz OFKSE U9-es csapata is Szerbiában vendégeskedett a közelmúltban. Az adai Mikulás-kupán Kósa Balázs tanítványai pozitív mérleggel zártak, három győzelemmel és két vereséggel az 5. helyet szerezték meg.

A tornán tíz csapat vett részt, az Orosházi FKSE mellett Leskovac, Mokrin, Kanjiza 1 és 2, Ada 1, 2, 3, Senta, Kraljevo együttesei küzdöttek a helyezésekért. Az orosházi fiúk a szokatlan körülmények ellenére derekasan helytálltak a viadalon.

A csapat névsora: Szikora Zsombor, Pásztor Zalán, Pásztor Kornél, Fehér Attila, Szénási Álmos, Kőrösi Richárd, Prozlik Patrik, Petróczki Botond, Bódai Péter, Szabó Máté, Machan Zétény.

Kósa Balázs edző: – Számunkra egy kicsit szokatlan szabályok szerint zajlott a torna. Nagy hátrányt okozott, hogy szivacslabda helyett bőrlabdával kellett játszani, mivel a gyerekeknek az életkorukból fakadóan még nehézséget okoz a bőrlabda megfogása. Az első két mérkőzés után – ahol nálunk 3-4 évvel idősebb gyerekekkel játszottunk és így nem volt esélyünk – az utolsó három meccs nagyon jól sikerült, és itt a velünk egykorúakkal jó és eredményes mérkőzést tudtunk vívni. Köszönjük a csapatot elkísérő szülők szurkolását.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.