U12-es bronz Szerbiából

ada_05Háromnapos nemzetközi tornán vettek részt az Orosházi FKSE U12-es legényei a szerbiai Adán. Kovács Attila együttese szép eredményt ért el, a csapat harmadik helyet szerzett a 13. alkalommal megrendezett Mikulás-kupán.

12 fős kerettel utazott el 2004-es születésű csapatunk a színvonalas adai tornára. A srácok 3 nap alatt 6 mérkőzést játszottak, így vasárnapra már nagyon elfáradtak, de óriási szívvel, 6 gólos hátrányból sikerült megszerezniük a bronzérmet.

Orosházi eredmények:
Potisje Pleteks Ada – Orosházi FKSE 5-14 (3-5)
Tisza Volán Szeged – Orosházi FKSE 5-13 (4-4)
RK Vrbas – Orosházi FKSE 18-10 (7-8)
Orosházi FKSE – RK Sloga Kraljevo 14-4 (7-2)
Orosházi FKSE – Pick Szeged 9-22 (4-12)
Orosházi FKSE – NEKA Alsóörs 12-12 (3-6), hétméteresekkel 15-13

sadh

Helyén volt a szívük az U12-es fiúknak

Végeredmény:
1. Pick Szeged
2. RK Vrbas
3. Orosházi FKSE
4. NEKA Alsőörs

Kovács Attila edző: – Rendkívül hasznos tornán vagyunk túl, nagyon örülök, hogy meghívtak minket Adára, köszönöm a szervezőknek! Jó ellenfelekkel szemben gyakorolhattunk, mindenkinek sok játéklehetőséget adtam. Rengeteg tapasztalattal gazdagodtunk, amelyeket a tavaszi szezonban hasznosítani tudunk majd, amikor erős ellenfelekkel fogunk játszani. A bronzmeccsen 6 gólos hátrányból álltunk fel, óriásit küzdöttek a fiúk, a heteseknél is helyén volt a szívük! Gratulálok a csapatomnak és köszönet a szülőknek, akik a nagy távolság dacára kiutaztak és bátorították a gyerekeket.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.