Mikulás-kupán jártak a legkisebbek

mikulas_algyo_16_midSzombaton második alkalommal rendezték meg Algyőn a Mikulás-kupát. A rendezvényen 21 csapat, közel 200 gyermek vett részt, köztük az Orosházi FKSE U7-es és U8-as együttesei, akik kiválóan szerepeltek.

A tornán idén sem voltak vesztesek, mindenki díjazásban részesült, az elsődleges cél a gyerekek szakmai fejlődése volt. Minden résztvevő érmet és FKSE-ajándékcsomagot kapott, a csapatok Mikulás-kupát vehettek át. A viadal a ContiTech FKSE-Algyő vezetőedzőjének, Dankó Ervinnek szavaival zárult, a díjakat az NB I/B-es felnőtt csapat egyik tagja, Simon Bence és a női szakág NB II-es tagja, Almási Dóra adta át.

A tornát záró díjkiosztó

A tornát záró díjkiosztó

U7

A legifjabb orosházi gyerekek igen szépen szerepeltek a tornán. Eredményeik:
Orosházi FKSE – TVSC Sándorfalva 12-9
Orosházi FKSE – Pick Szeged 16-21
Orosházi FKSE – FKSE Algyő 21-2
Orosházi FKSE – Szentes 18-10

Pályán az U7-es csapat

Pályán az U7-es csapat

A csapat névsora: Csányi Áron, Kiss-Horváth Kende, Zsoldi Lajos, Marton Gergő, Darabos Hunor, Szabó Máté.

Berta Gábor edző: – A csapatban három játékos életében először lépett pályára kézilabda mérkőzésen, mindenki nagyon jól érezte magát a torna során és ehhez illően mindent beleadtak, csak dicsérni tudom őket. Bízom benne, hogy az itt átélt élmények által még jobban megszeretik ezt a sportot. Az elkövetkezőkben még több “újonc” fog eljutni a mérkőzésekre is, mivel a fiúk nagyon szorgalmasan dolgoznak az edzéseken. Januártól kezdve a legkisebbek számára is indulni fog egy versenysorozat, ahol mindenki szerepet fog kapni, így megtehetik az első lépésüket ebben a szép sportban.

U8

Az orosházi fiúk 6 csapat közül a 2. helyen végeztek. Eredményeik:
Orosházi FKSE – Békéscsaba 20-2
Orosházi FKSE – Pick Szeged 2. 15-23
Orosházi FKSE – Pick Szeged 1. 19-7
Orosházi FKSE – FKSE Algyő 2. 22-1
Orosházi FKSE – FKSE Algyő 1. 18-8

Kósa Balázs edző és az U8-as fiúk

Kósa Balázs edző és az U8-as fiúk

A csapat névsora: Szikora Zsombor, Prozlik Patrik, Nagy Dávid, Szénási Álmos, Ambrus Máté, Szabó Máté, Horváth Balázs.

Kósa Balázs edző: – Gyakorlatilag egész nap tartott a torna, sok meccset játszottunk. Minden mérkőzésen nagyon küzdöttek a gyerekek és végig jó teljesítményt nyújtottak. Sajnos egy sérülés is sújtott minket de szerencsére nem lett komolyabb a baj. Színvonalas torna volt, gratulálok a gyerekeknek.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.