NB II: győzelem Szegeden, csapatunk harmadik a tabellán

ball_70Péntek késő este a szezon utolsó meccsén lépett pályára U23-as gárdánk, és fegyelmezett játékkal hozta el a pontokat a Tisza-parti városból.

Pick Szeged II. – Orosházi FKSE-LINAMAR U23 22-28 (10-15)

NB II-es bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Szeged, Városi Stadion, 50 néző. Vezette: Fogl, Tomkovics. Orosháza: Wágner M., Majdán (kapusok), Bella 4, Kovács 5, Nagy 2, Novák, Pásztor, Sándor 4, Simon 10, Zalai 1, Sütő, Szabó, Zvolenszki 1, Blaskó 1, Wágner L. Edző: Bárány Zsolt.
Kiállítások: 10, ill. 10 perc (Nagy A. kizárva). Hétméteresek: 3/3, ill. 0/0.

December 9-én, késő este soros bajnokiját vívta Bárány Zsolt vezette U23-as gárdánk, Szegedre utaztak a srácok. Az első percekben magukhoz is ragadták a kezdeményezést a szezon utolsó mérkőzésén, a jó védekezéshez a támadások átgondolt, pontos befejezése társult, így fegyelmezett játékkal tartották előnyöket a játékrész végéig, amikor is ötgólos vendégelőnyt mutatott az eredményjelző.

Simon Tibor Boldizsár 10 góllal vette ki részét a győzelemből (Fotó: Domján Róbert)

Simon Tibor Boldizsár 10 góllal járult hozzá a győzelemhez (Fotó: Domján Róbert)

A második félidőben sem változott a játék képe. Szerencsére a mieinknél most elmaradt az sokszor tapasztalt második játékrészbeli hullámvölgy, így nem csak megtartani, de növelni is tudták az előnyt. Még inkább megtörve a szegediek védelmét magabiztos sikert értek el az orosháziak a Tisza-partiak vendégeként.

Bárány Zsolt edző: – Nagyon örülök, hogy a szezon utolsó meccsén tetszetős, komoly játékkal megszereztük a győzelmet. Bízom abban, hogy a tavaszi folytatásban még jobb eredményeket érünk el.

Csapatunk jelenleg a harmadik helyen áll az NB II férfi felnőtt Dél-Kelet csoport tabelláján 16 ponttal, az éllovas UniTurn Kunszentmárton KSK és a P&P Kiskunfélegyházi HTK mögött. A góllövőlistán az orosházi Simon Tibor Boldizsár 11 mérkőzésen szerzett 66 találatával az előkelő 5. helyezést foglalja el.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.