Az élmény volt a fontos

miki16_smU8-as együttesünk Tiszaföldváron járt, ahol a gyerekek a II. Mikulás-kupa keretében Csongrád, Szolnok és Tiszaföldvár hasonló korú csapataival mérték össze tudásukat.

A viadalon négy-négy U8-as fiú- és lánycsapat vett részt, A torna “sztárvendége” volt Skaliczki László volt szövetségi kapitány, a Békéscsaba NB I-es női együttesének vezetőedzője és természetesen maga a Mikulás. 🙂

Jó hangulatú, tét nélküli mérkőzéseket játszottak a csapatok egymással, ugyanis itt most kivételesen nem számított, hogy melyik csapat mennyi gólt lő, a játék élménye volt a cél. A nap végén minden résztvevő nyakába egységesen Mikulás-érmet akasztottak a szervezők és egy-egy csokimikulást is elmajszolhattak a gyerekek.

A torna résztvevői (Fotó: Csongrádi Tigrisek UKE)

A torna résztvevői (Fotó: Csongrádi Tigrisek UKE)

Az orosházi csapat névsora: Szikora Zsombor, Prozlik Patrik, Nagy Dávid, Szénási Álmos, Ambrus Máté, Szabó Máté, Pásztor Zsombor, Skorka Áron, Csányi Áron, Kiss-Horváth Kende.

Kósa Balázs edző: – Mind a három mérkőzés hasznos volt. Mindenkinek egyenlő játékidőt tudtam adni. Jó felkészülés volt a soron következő algyői Mikulás-kupára.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.