KSB: a fáradtság döntött

ball33Békéscsabán vendégeskedtek a közelmúltban Pásztor István serdülői. A Kiemelt Bajnokságban szereplő együttes továbbra is csak tartalékos kerettel tudott pályára lépni, így sajnos a hosszabb kispaddal rendelkező házigazdák nyerték a mérkőzést.

Békéscsabai DKSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 31-23 (15-14)

Kiemelt Serdülő Bajnokság, Békéscsaba, 100 néző. V.: Nagy F., Túróczi. Orosháza: Boldizsár, Mészáros, Varga (kapusok) – Kurta 2, Patakfalvi, Csányi R., Andrikó 5, Curpás 6, Szemenyei, Árus 1, Kiss Axel 9, Csizmadia. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 8, ill. 4 perc. Hétméteresek: 5/4, ill. 3/2.

Pásztor István: – Sajnos ismét betegségek és sérülések sújtják csapatunkat. Három kapussal és hat mezőnyjátékossal, illetve egy 2003-as születésű U14-es játékossal tudtunk kiállni a békéscsabai találkozóra. A fiúk fejben nagyon koncentráltan álltak a mérkőzéshez, tudván, hogy végig kell játszaniuk az 50 percet. Egy nagyon jó első félidő után a második félidő közepéig nagyon jól tartottuk magunkat, átmenetileg még a vezetést is átvettük. Sajnos az utolsó 10 percben a cserék hiányában a fáradtság kiütközött és így vereség lett a vége. Dicséret illeti az egész csapatot, az akarat és a küzdelem nagyon jó volt. Szeretném, ha minél hamarabb felépülnének betegeink és sérültjeink is, és az idei utolsó két mérkőzésünkre teljes kerettel tudnánk kiállni.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.