NB II: két pont Kígyósról

ball31_150x150Szombaton Újkígyósra látogatott NB II-es csapatunk. Az orosházi fiatalok a végére kiengedtek ugyan, de így is biztosan hozták a találkozót.

Újkígyósi KC – Orosházi FKSE-LINAMAR U23 28-34 (14-17)

NB II-es felnőtt bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Újkígyós, 150 néző, Vezette: Bozó, Mezei. Orosháza: Majdán – Kovács 4, Novák 6, Pásztor, Zvolenszki 1, Nagy A. 5, Zalai 5, Cs.: Bella 4, Sándor 1, Simon 8. Edző: Bárány Zsolt.
Kiállítások: 6, ill. 6 perc, Hétméteresek: 6/4, ill. 3/3.

Az első percekben az öltözőben maradt a csapat, nem idegesen, de kapkodva kezdte a társaság a találkozót. A 10. perc környékén aztán helyreállt a rend és 2-3 góllal el tudott menni az Orosháza. Hol kisebb, hol nagyobb különbség volt a két csapat között, de a vezetést már nem tudta visszaszerezni az Újkígyós. Főleg támadásban sok hiba, pontatlanság jellemezte az orosházi fiatalok játékát, jóval nagyobb is lehetett volna a vezetésük a félidőre, ám a vendégek számos ziccert is elhibáztak.

A második félidő első 15 percében nagyot ment az orosházi csapat, már 10 gólos vezetést is elkönyvelhettek a fiúk. Ezt a remek szériát aztán megint követte a “szokásos” hidegzuhany, amikor a társaság elhitte, hogy megvan a mérkőzés, jöttek a hibák, kihagyott helyzetek, aminek eredményeképpen mínusz 5-re visszazárkózott az Újkígyós gárdája. Ekkor Bárány Zsolt edző rendezte a sorokat, így a végéig tudta tartani a különbséget az OFKSE, és a győzelem nem forgott veszélyben.

Bárány Zsolt edző: – Meg kell találni a megoldást, hogy a fejek rendben legyenek az utolsó negyedórában is, mert rendszeresen ez az utolsó 15 perc a kritikus időszak a csapat játékában.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.