Vasárnap Egerben – kis részleteken múlhat

jordo_201611A bajnokságban folytatja felnőttcsapatunk, a hétközi váci Liga Kupa vendégszereplés után Egerbe utaznak a mieink. Jordovic mester bízik a csapatban, nézzük, hogyan látja az esélyeket vezetőedzőnk.

– Az egri mérkőzésen egy olyan ellenfél vár ránk, amely a bajnokság eddigi részében saját tapasztalatát és minőségét már megmutatta. Vendéglátóként nagyon biztosak, és nem veszítenek könnyen pontokat hazai pályán. Mi, független attól, hogy betegségek is nehezítik a dolgunkat, valamint egyes játékosok különmunkát végeznek, biztos, hogy keresni fogjuk az esélyeinket. Azt várom, hogy a csapat jó fényben mutassa meg magát, a mi játékunkat akarjuk játszani, és így próbáljuk meglepni a hazai csapatot, amely ebben a pillanatban papíron favoritnak számít – emelte ki Vladan Jordovic.

Vezetőedzőnk úgy véli, a bajnokságban kiegyenlített erőviszonyok vannak, amit mindenki jól tud, a meccseket olyan dolgok döntik el: melyik csapatnak vagy játékosnak van jobb napja, az egészségügyi állapotok, és a kis részletek. Hozzátette: „Hiszek a csapatom jó szereplésében.”

Hiszünk mi is a srácokban! Hajrá, OFKSE!

A találkozó vasárnap 18:45-kor kezdődik, az előzetesen elfogadott programtól eltérően azonban az M4 Sport mégsem közvetíti az összecsapást, helyette a kolozsvári Kárpát Kupa női válogatott felkészülési torna döntőjét adja élőben a sportcsatorna.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.