NB I ifi: javítva a játékon

_ball03A jóval esélyesebb NEKA gárdájával nem tudta felvenni a versenyt NB I-es ifjúsági csapatunk a szerda délutáni találkozón, de ahogyan Buday Dániel edző fogalmazott, voltak biztató jelek. Folytatás szombaton, Mezőkövesden.

Orosházi FKSE-LINAMAR – NEKA 21-38 (8-19)

NB I-es bajnoki ifjúsági kézilabda-mérkőzés, Orosháza, Eötvös-csarnok, 80 néző. Vezette: Hovány, Ubornyák. OFKSE: Wágner, Varga I. (kapusok), Németh, Andrikó 1, Kristofóri, Csányi Z., Csányi R. 1, Majdán, Kollár 2, Sütő 5, Blaskó 8, Zvolenszki 4, Deák. Edző: Buday Dániel. 

November 9-én, egy hétközi találkozóval folytatta a pontvadászatot NB I-es ifjúsági gárdánk, a bajnokaspiráns NEKA érkezett az Eötvös-csarnokba. Az orosházi srácok tudták, hogy esélyesebb az ellenfél, így az edzői utasításokat betartva a saját játék javítása volt a cél.

Sérülések és betegségek miatt nem tudott teljes létszámmal kiállni az orosházi csapat, ezért (is) egy felszabadult játék lehetősége volt adott a számukra, hiszen a NEKA gárdáját a fiatalság kiválogatott játékosait alkotják.

A lehetőségekhez képest az orosházi fiúk teljesítették az elvárásokat, annak ellenére, hogy végig az ellenfélnél volt az egyre nagyobb előny. A NEKA kiváló védekezést nyújtott, így sok volt a pontatlan lövésünk, ez is növelte a különbséget a két gárda között. A végén nagyarányú győzelmet ért el a vendég együttes.

Buday Dániel edző: – A saját játékunk javítását tűztem ki célul, ami hellyel-közzel sikerült is. Láttam több pozitívumot, ami a hasonló kvalitású csapatok ellen a mi malmunkra hajtja majd a vizet.

A folytatás: november 12. szombat 15:30 Mezőkövesdi KC – Orosházi FKSE-LINAMAR.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.