Jó mérkőzést vár a PLER mestere

kovacsmisi_150x150Második Liga Kupa-mérkőzését játssza szerdán az NB I/B-s PLER-Budapest gárdája, miután múlt héten nagy csatában egyetlen góllal alulmaradt a Mezőkövesd csapatával szemben. Most a Lőrinci Sportcsarnokban az Orosházát látja vendégül Kovács Mihály edző legénysége.

A válogatott megmérettetések miatt ismét bajnoki szünet volt a hétvégén, szerdán azonban újra pályára lép a PLER, hiszen ezen a héten is vannak kötelezettségei a Liga Kupában – írja a PLER honlapja. A Mezőkövesd elleni impozáns nyitányt követően ezúttal az Orosháza ellen mérkőzik meg Kovács Mihály csapata, amely az edző szerint ugyanolyan izgalmas találkozó lehet, mint a múlt heti.

– Azt gondolom, az Orosháza erősebb csapat, jobb erőkből áll, mint a Mezőkövesd. Nagyobb kihívásnak állunk elébe, de nyilvánvalóan megpróbálunk megfelelni – mondta Kovács Mihály. – Szerintem ugyanolyan odaadással kézilabdázunk majd, mint múlt héten, s ha kicsit még taktikusabbak is leszünk, akkor egy hasonlóan jó mérkőzést játszhatunk szerdán.

Ugyanilyen komolyan veszi az előtte álló feladatot az Orosháza is, Vladan Jordovic vezetőedző a klub honlapján elmondta, egyértelműen a továbbjutás a csapat célja a Liga Kupában, s ennek megfelelően készülnek a PLER elleni találkozóra is. Szerdán tehát ismét érdemes lesz kilátogatni a Lőrincibe, hiszen egy jó kis meccsre számíthatunk!

PLER-Budapest – Orosházi FKSE-LINAMAR
Liga Kupa, B-csoport, 4. forduló (előrehozott) – 2016. november 9. (szerda) 18:30
Játékvezetők: Sándor György, Szabó Balázs

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.