Hiába küzdöttek az ifik

vacifi_smAz ismét tartalékosan felálló, ám ennek ellenére a mérkőzés nagy részében vezető orosházi együttes a végjátékban nem bírt ellenfelével, így végül vesztesen hagyta el a játékteret.

Váci KSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 25-22 (10-14)

NB I-es ifjúsági bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Vác, 100 néző. Vezette: Bába, Horváth P. Orosháza: Majdán, Varga I. (kapusok), Kollár, Szabó Cs. 7, Wágner L., Zvolenszki 4, Blaskó 2, Sütő 5, Németh I. 3, Kristofóri, Csányi Z., Csányi R. 1, Curpás. Edző: Buday Dániel.
Kiállítások: 10, ill. 8 perc. Hétméteresek: 5/3, ill. 6/5.

Az első negyedóra szoros küzdelmet hozott (16. p.: 7-7), aztán lépésről lépésre növelte előnyét Buday Dániel együttese. Az orosházi csapat hét emberrel támadott, aminek meg is lett az eredménye, hiszen annak ellenére vonulhatott négygólos előnnyel pihenőre a társaság, hogy büntetőt hibáztak és számos ziccert is kihagytak. Mindemellett Majdán is jó teljesítményt nyújtott a kapuban, ami szintén hozzájárult a félidei kedvező eredmény kialakulásához.

Az orosháza szélsőjátéka ez alkalommal is gyengélkedett (Foó: Zsedényi Péter - OFKSE.hu)

Az Orosháza szélsőjátéka ez alkalommal is gyengélkedett (Foó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

A második félidő elején az addig öt találatot szerző Sütő egy buta szabálytalanság miatt piros lapot kapott, de az Orosháza még így is hat gólra tudta növelni a különbséget. Aztán lassan, de biztosan zárkózni kezdett a váci gárda, a vendégek pedig kezdték megérezni alapemberüknek hiányát, ami ahhoz vezetett, hogy az 51. percre döntetlen lett az állás (21-21). Hiába küzdöttek Zvolenszkiék, a hátralévő kilenc percben csak egyszer találtak kapuba, míg ez a házigazdáknak négyszer is sikerült, így végül hazai sikernek örülhetett a publikum.

Buday Dániel edző: – Nehéz erre mit mondani. Az első félidőben jól játszottunk, aztán egy buta szabálytalanság miatt Sütő Matyit kiállították, utána pedig nem volt annyi ember, hogy ezt a hiányt pótolni tudjuk. Továbbra sincs szélsőnk, aki a helyzeteket belövi. Nagyot küzdöttünk, azért gratulálok, csak éppen nem jár érte pont, és ez idegőrlő.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.