Ismét nyert U23-as csapatunk

DSC_0019Az ellenfél ezúttal a Túrkeve volt hazai pályán, és bár nem volt egyszerű a találkozó – Bárány Zsolt edző szerint „életveszélyessé” tették a srácok – a pontok megvannak. Legközelebb Békéscsabára utazik NB II-es együttesünk.

Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – Túrkevei VSE 32-29 (21-16)

NB II-es bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, Táncsics-csarnok, 90 néző, Vezette: Sándor, Szabó. Orosháza: Wágner M., Majdán (kapusok), Pásztor Á., Sándor 3, Zalai 5, Simon 5, Novák, Bella 4, Sütő 4, Blaskó 1, Zvolenszki 1, Wágner L., Szabó, Kovács 6, Nagy A. 3. Edző: Bárány Zsolt. 

Szombat délután ezúttal a Táncsics-csarnok adta a helyszínt U23-as csapatunk meccsnapjának, az NB II-es bajnokságban a Túrkeve együttesét látták vendégül.

Kellő kedvvel és lendülettel kezdték a fiatalok a találkozót, gólra törő játékot mutattak be Bárány Zsolt tanítványai, ami hozta is a 4-6 gólos előnyt. Jó játékot adva, biztosan vezették a mieink az első félidőt, melynek végén 21-16 állt az eredményjelzőn.

aaa

Az orosházi védelem is kiengedett a második játékrészre (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

A második félidőre összekapta magát a túrkevei gárda, folyamatosan dolgozták le hátrányukat a vendégek, olyannyira, hogy egyenlíteni is tudtak. Az orosháziaknál sok pontatlan lövés, akadozó védekezés és technikai hibák voltak a mérlegen, ami meg is mutatkozott az eredményen. Az utolsó néhány percre aztán végül összekapták magukat a mieink, és pontos lövésekkel itthon tartották a sikert.

Bárány Zsolt edző: – Saját magunknak tettük életveszélyessé ezt a meccset. A tanulság, hogy soha nem szabad kiengedni, bármekkora előnyben is vagyunk.

A folytatás: október 29. szombat 13:00 Békéscsabai BDSK – OFKSE-LINAMAR U23

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.