Kupameccs kedden – koncentráció szükséges

kupa_16Törökszentmiklóson, a Székács csapata ellen lép pályára élvonalbeli csapatunk, Jordovic mester szerint fegyelem, odaadás, ezek mindenképp kellenek, a győzelemhez vezető utat keresi együttesünk.

A Magyar Kézilabda Szövetségben a közelmúltban sorsolták ki a férfi kézilabda Magyar Kupa második fordulójának párosításait. Az Orosházi FKSE-LINAMAR együtese NB I/B-s ellenféllel mérkőzhet meg a továbbjutásért október 4-én, kedden 19 órától. Vladan Jordivic vezetőedző szerint a gőzelem a cél a találkozón.

– Megkezdjük a Magyar Kupában a küzdelmeket Törökszentmiklóson. Ebben a szezonban három fronton fog szerepelni a csapatunk, megvannak a céljaink. Becsüljük ellenfelünket, tapasztalt gárdáról van szó. Tisztában vagyunk azzal is, hogy sok energiát kell belefektetni a mérkőzésbe, fegyelemmel, odaadással és maximális motivációval keressük majd a győzelemhez vezető utat, ami a célunk ezen a meccsen. Remélem, hogy a megfázással bajlódó játékosok felépülnek addig, de függetlenül, hogy milyen összeállításban játszunk, mindenki számára a célok és a feladatok azonosak – emelte ki trénerünk.

A továbbjutás sorsát a második fordulóban is egy mérkőzés dönti el, döntetlen eredménynél osztálykülönbség esetén az alacsonyabb osztályú csapat jut tovább.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.