NB II: magabiztos győzelem

ball_50A tabella 5. helyén álló Orosháza a sereghajtó Makó együttesét fogadta, Bárány Zsolt tanítványai esélyeshez méltóan, jó játékkal, magabiztosan múlták felül a Csongrád megyei csapatot.

Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – Makói KC 28-15 (12-6)

NB II-es bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, 61 néző. Vezette: Kuklis, Mazzag. Orosháza: Wágner M., Majdán (kapusok), Pásztor Á. 1, Sándor 6, Nagy A. 2, Zalai, Simon 5, Novák 1, Bella 7, Szabó Cs. 1, Kristofóri, Blaskó 3, Sütő 1, Kollár 1, Németh I. Edző: Bárány Zsolt.
Kiállítások: 4, ill. 6 perc. Hétméteresek: 6/4, ill. 1/1
.

Rövid kezdeti puhatolózás után huszáros rohamot indított az Orosháza, húsz perc elteltével már 10-2-re vezettek a zöld mezes hazaiak. Kemény, jól szervezett védekezés és kiváló kapusteljesítmény jellemezte játékukat, bár támadásban azért akadtak hibák. Az első félidő utolsó öt percében a biztos vezetés tudatában kissé kiengedtek az orosházi fiatalok, de még így is magabiztos, hatgólos előnnyel vonulhattak öltözőbe a lefújáskor.

A második játékrész kezdetén felváltva estek a gólok, a Makó nem tudott közelebb férkőzni lelkes ellenfeléhez. A félidő 20. percének tájékán aztán ismét begyújtotta a rakétákat a Bárány-legénység és egy hatos sorozattal gyorsan eldöntötte a találkozó sorsát. A tartalékosan – csupán tíz emberrel felálló – makóiak nem tudták tartani a lépést a jó játékot mutató és megérdemelt győzelmet arató orosházi együttessel.

Bárány Zsolt edző: – Nagyon boldog vagyok, mert a múltkori vereség után egy kicsit félve álltam a dolgokhoz, hogy hogyan tudjuk fejben feldolgozni azokat a hibákat, amiket ott elkövettünk. 28-15. Harminc perc alatt 15 gólt kapni… úgy gondolom, hogy a védekezésünk teljesen rendben volt, bár támadásban azért voltak problémák, de azt hiszem, összességében nem lehetek csalódott és mindenkivel meg vagyok elégedve. Bízom benne, hogy továbbra is meg tudjuk tartani ezt a formát.

A folytatás: 2016. október 8., szombat 18:00 óra, Kondorosi KK – Orosházi FKSE-LINAMAR U23.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.