Strandkézi: megvan a csoportbesztás

beach_handball_ehfMint arról korábban már beszámoltunk, az Orosházi FKSE-LINAMAR Hír-Sat férfi strandkézilabda csapata augusztusban megnyerte a magyar bajnokságot, s ezzel jogot szerzett arra, hogy hazánkat képviselje a novemberi EHF Strandkézilabda Bajnokok Tornáján. A napokban elkészült a torna csoportbeosztása is.

November 3. és 6. között a spanyolországi Gran Canaria szigetén rendezik meg a rangos viadalt, ahol az európai kontinens legjobb klubcsapatai szerepelnek majd. A résztvevő együtteseket két hatos csoportba sorsolták. Az orosházi fiúk a kétszeres tornagyőztes orosz “Ekaterinodar” Krasnodar gárdájával kerültek egy kalapba. A csoportbeosztások:

“A” csoport
“Ekaterinodar” Krasnodar (RUS)
HEI, Skaering (DEN)
Ciudad de Malaga (ESP)
Orosházi FKSE Hír-Sat (HUN)
TSHV Camelot HS1 (NED)
BHC 1898 (SUI)

“B” csoport
BHT Auto Forum Plock (POL)
BHC Detono Zagreb (CRO)
BC Sanddevils (GER)
Pallomano Grosseto (ITA)
V. GAW (POR)
Torslada HK (SWE)

A csapatok körmérkőzéses rendszerben játsszák a csoportmérkőzéseket, majd az első négy-négy csapat jut tovább a negyeddöntőbe.

Bajnokcsapat! (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

Bajnokcsapat! (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

Az Orosházi FKSE-LINAMAR Hír-Sat magyar bajnok strandkézilabda együttesének tagja az OFKSE NB I-es gárdájának két játékosa, Miklós Gergő és Pásztor Máté, valamint több válogatott strandkézilabda-játékos is, akik az idei hazai rendezésű világbajnokságon negyedik helyet szereztek.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.