14 nap, 5 meccs – irány Szeged!

jordo_16_1Mozgalmas időszakot él meg felnőtt férfi kézilabdacsapatunk, a szombat esti, Tatabánya elleni küzdelmes találkozót szegedi vendégszereplés követi.

Szeptember 27-én, kedden utazik a Tisza-partiakhoz Vladan Jordovic vezette gárdánk, mely 18 órától lép majd pályára a MOL-Pick Szeged vendégeként. Trénerünk szerint a legfőbb feladat holnap este a tapasztalatok gyűjtése, és az eddig felmerült hibák minél eredményesebb javítása.

A szegedi vendégszereplés számunkra már az ötödik mérkőzés 14 nap alatt. Ezzel befejezzük ezt a nehéz sorozatot, amit a sorsolás így hozott magával. Az ellenfelünk új csapatának erejét bemutatta a BL egyik rangadóján, a Löwen ellen. Az eredményt tekintve a győztes kiléte már előre világos, nekünk az maradt, hogy egy ilyen ellenfél ellen gyűjtsünk tapasztalatokat, összeszoktassuk a csapatot, és próbáljuk meg kijavítani az előző találkozókon jelentkező hibákat – emelte ki Vladan Jordovic.

2016. szeptember 27. kedd 18:00 MOL-Pick Szeged – Orosházi FKSE-LINAMAR, Szeged, Városi Sportcsarnok, előtte 16:00 órától ifjúsági mérkőzés.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.