Így látták…

ofkse_logoA Balatonfüredi KSE – Orosházi FKSE-LINAMAR bajnoki találkozó után adtak rövid nyilatkozatot a sajtó munkatársainak a két csapat képviselői.

Csoknyai István: – Gratulálok az Orosházának, amely nagyon megnehezítette a dolgunkat. Persze nem leptek meg a vendégek, tudtuk, hogy erős csapatról van szó. Örülök a sikernek. Nem szoktam kiemelni, de most el kell mondani, hogy Kasparek ihletett formában játszott, nem tudott hibázni, körülbelül 50 százalékkal tolta meg a szekerünket. A meccsen azt is láttuk, hogy bőven van min javítanunk.

Vladan Jordovic: – Szoros, harcos meccs volt. Mindkét csapat jól játszott, szerintem a közönség remekül szórakozott. Megmutattuk, jó kézilabdát játszunk, gratulálok játékosaimnak a hozzáálláshoz. Gratulálok a Fürednek is, a szakmai stábnak, a játékosoknak, Kasparek fenomenális volt.

14322342_1167200593326772_705020186951814175_n

Kancel Ottó, Stanislav Kasparek, Csoknyai István, Németh László, Vladan Jordovic és Berta Gábor (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

Stanislav Kasparek: – Kiegyenlített volt a meccs, amely csak a hajrában dőlt el. Ezúttal a támadásunk működött jobban, Gyöngyösön éppen azzal voltak gondjaink, ha sikerül összehangolnunk a támadást és a védekezést, sokkal jobb formába kerülhetünk.

Németh László: – Mindkét csapat jól kezdett, nagyon szoros meccset játszottunk. Kasparek kitűnően játszott és Fazekas bravúrjai is kellettek a füredi sikerhez. Sajnálom, mert ezúttal volt esélyünk a meglepetésre.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.