Így látták…

ofkse_logoAz Orosházi FKSE-LINAMAR – Csurgói KK bajnoki találkozó után adtak rövid nyilatkozatot a sajtó munkatársainak a két csapat képviselői.

Sótonyi László: – Gratulálok a csapatomnak, tudtuk, hogy az Orosháza elleni meccs nehéz pálya lesz, megvolt a taktikánk ellenük, amit sikerült is végrehajtani. Támadójátékunk sokat javult és védekezésben is sikeresek voltunk.

Halász Levente: – Nagyon nehéz ellenfél az Orosháza, szoros volt az első félidő, de úgy érzem, sikerült 60 percen keresztül kontrollálnunk a játékot.

aaa

Halász Levente, Sótonyi László, Vladan Jordovic, Berta Gábor és Németh László (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

Vladan Jordovic: – Gratulálok a Csurgónak a megérdemelt győzelemhez. Bartucz kapus most is különleges motivációval védett, biztonságos hátországot biztosított csapatának. Következik a Tatabánya és a Szeged csapata, megpróbálunk minél jobban játszani ellenük, majd következnek a velünk egy súlycsoportban lévő együttesek.

Németh László: – Jól kezdtünk, motivált volt a csapat, de sajnos a Csurgóban több jó egyéni teljesítmény volt, ami a javukra döntötte el a mérkőzést. Persze ehhez az is kellett, hogy a végén demoralizáló hibákat vétsünk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.