Így várjuk a szezont – 6. rész

_radojevic_knezevic_milasSorozatunk hatodik részében három délszláv légiósunk, Zoran Radojevic, Marko Knezevic és Ivan Milas nyilatkozik nekünk arról, milyen várakozásokkal tekintenek a napokon belül elrajtoló bajnoki pontvadászat elé

Zoran Radojevic:
– Megterhelő és mindenekelőtt hosszú felkészülés után indul a bajnoki szezon, amit már mindenki nagyon várt. Készen állunk, hogy minden mérkőzésen kitegyük a szívünket a pályára, mert így érhetjük el céljainkat. Tisztában vagyunk vele, hogy nem lesz könnyű, főleg az elején a különösen erős ellenfelek ellen, de ha valamikor is lehetséges meglepni az erősebb ellenfeleket, arra a bajnokság elején van a legtöbb esély. Sok új játékosunk van, idő kell az összeszokáshoz, muszáj a legelejétől hinni magunkban és az elvégzett munkában, ez végül meg fogja hozni a kívánt eredményt.

Marko Knezevic:
– Hosszú és minőségi felkészülésünk volt, úgy gondolom, hogy fizikailag jól felkészültünk a szezonra, kell még egy kis idő, hogy a csapat taktikailag szinkronba kerüljön, remélem hogy ez meccsről meccsre jobb és jobb lesz. A szezont illetően mint mindig, most is nagy harcot várok a tabella közepén. Úgy gondolom, ha mindenki a saját maximumát tudja nyújtani, jó eredmény érhetünk el.

Ivan Milas:
– Sok nehéz mérkőzés vár ránk ebben a szezonban. Kitűnő felkészülésen vagyunk túl. Jó kézilabdával akarunk előrukkolni.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.