Szombaton Fürden: a cél a jó játék

vladanjordo_15A juniorválogatott elleni győztes „főpróba” után meccsek sora vár NB I-es felnőttcsapatunkra a következő napokban. Szombaton Balatonfüreden lépnek pályára a fiúk, a mérkőzés előtt kértük esélylatolgatásra vezetőedzőnket, Vladan Jordovicot.

– Az első meccset a juniorválogatott ellen játszottuk, a következő négy találkozón minőségi ellenfelek várnak ránk. Szombaton a Balatonfüred, amely az első mérkőzésén kikapott a Gyöngyös ellen. Tisztában vagyunk azzal, hogy Csoknyai edző nagyon alaposan felkészíti csapatát, az ellenfelünk játékerejére nem is kell a szavakat pazarolni. A Balatonfürednél is és nálunk is több fontos pozícióban történek változások. Bennünket illetően annyit, hogy a nagy harcra készen állnak a fiúk. Megpróbálunk úgy játszani, mint tavaly, ahol az utolsó percekig egyenrangú ellenfelei voltunk a hazai gárdának. Azzal a szándékkal utazunk el, hogy keressük a saját lehetőségeinket, független attól, hogy a favorit a Balatonfüred együttese – emelte ki Vladan Jordovic.

A szombati találkozó 18 órakor kezdődik, csakúgy, mint a jövő szerdai meccs, akkor már hazai pályán is láthatjuk élvonalbeli csapatunkat.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.