Így várjuk a szezont – 5. rész

_olah_domeRövid szünet után folytatjuk játékosainkat megszólaltató sorozatunkat az ötödik résszel, ezúttal két új igazolásunk, a PLER-től érkező Oláh Tamás és a Csurgóról sok év után visszatérő Döme Szabolcs válaszolt kérdésünkre: mit vár az új bajnoki szezontól? 

Oláh Tamás:
– Azt várom, hogy jó csapatjátékkal sikerüljön minél eredményesebbnek lenni és elérni céljainkat. Szoros, kiélezett bajnokság lesz és közösen csapatként a szurkolók támogatásával úgy érzem elérhetjük a célunkat. Egyénileg szeretnék sokat fejlődni és folyamatos jó teljesítményt nyújtani.

Döme Szabolcs:
– Nehéz még így az elején messzemenő következtetéseket levonni. A nyáron minden klubnál nagy volt a játékosmozgás, én is most érkeztem Orosházára, ahol nagyon jól érzem magam, sok új barátot szereztem és személyes célom, hogy fokozatosan, egyre több lehetőséghez jutva beépüljek a csapatba. Mivel idén nincs rájátszás, minden mérkőzésnek és pontnak kettőzött szerepe lesz, főként idegenben. Bár a mérkőzés esélyesei nem mi vagyunk, szeretnénk hétvégén meglepetést okozni Balatonfüreden.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.