Így várjuk a szezont – 4. rész

_herjeczki_morvaJátékosainkat megszólaltató sorozatunk negyedik részében kiváló kapusunk, Herjeczki Balázs és irányítónk, Morva Zoltán osztja meg velünk az új bajnoki idénnyel kapcsolatos gondolatait.

Herjeczki Balázs:
– Egy elég hosszú felkészülésen vagyunk túl a srácokkal, és ami azt illeti, már nagyon várom, hogy végre elkezdődjön a szezon. Igencsak kicserélődött a gárda a nyáron, így mindenképpen idő lesz mire összeszokott képet fogunk mutatni. Pokoli nehéz bajnokságra számítok, ahol a “nagyokon” kívül senki sem lehet majd biztos a dolgában..

Morva Zoltán:
– Egy kiegyensúlyozott bajnokságot várok, ahol a napi forma lesz a döntő. A Veszprém és a Szeged kivételével itthon reális esélyünk lehet bárki ellen pontot vagy pontokat szerezni. Az elnökség a 6. hely megszerzését tűzte ki célként, ami úgy vélem, nem lehetetlen feladat. Ehhez viszont az kell, hogy nagybetűs CSAPAT benyomását keltsük, minimálisra csökkentsük a hibák számát és kihasználjuk, hogy Orosházának az egyik legjobb szurkolótábora van Magyarországon, akik belehajszolnak minket a győzelembe, nemcsak hazai pályán, hanem idegenben is.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.