Így várjuk a szezont – 3. rész

_nemethg_komporalyKözelmúltban indult sorozatunk legújabb részében jobbátlövőnk, Németh Gábor és jobbszélsőnk, Komporály Attila nyilatkozik arról, mit várnak a rövidesen, szeptember közepén induló új bajnoki idénytől.

Németh Gábor:
– A következő szezontól mindenképp több győzelmet szeretnénk hazai pályán, hogy lelkes közönségünket még jobban ki tudjuk szolgálni. A rájátszás megszüntetésével minden mérkőzés élet-halál harc lesz, nincs sok javítási lehetőség. De csapatunk készen áll, hogy megugorja ezt az akadályt.

Komporály Attila:
– Mivel a második szezonom Orosházán, már van valamelyest összehasonlítási alapom és ki merem jelenteni, hogy az idei még keményebb szezon lesz, mint a tavalyi. A lebonyolítási rendszer is új lesz, ezért nem szabad sokat tévedni, mert könnyen bajba kerülhetünk. Úgy gondolom, hogy ha a hazai meccseket sokkal jobb arányban nyernénk, mint tavaly, akkor minden rendben lesz – nyilván csak ha idegenben is megmarad a jó szereplés! A csapat úgy gondolom, hogy nem gyengült, de azért még össze kell állnunk védekezésben, mert ott még van amit fejlődni. Az is igaz, hogy sok új játékos van és össze kell szokni is.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.